Kurtkulağı Orhan Ekinci İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve Kültür alanında okulumuzu uluslararası standartlara uygun hale getirmektir. Türk milli eğitiminin amaçlarına uygun olarak kaliteli, modern ve prestij sahibi bir kurum haline getirmektir. İçinde bulunduğumuz çağın gereklerine uygun, bireyin ihtiyaçlarına cevap verir nitelikte yeni eğitim ve öğretim metotlarının uygulayıcılığını ilke edinmektir

Misyon: Ülkemizin kalkınmasına yardımcı olacak bireyler yetiştirmek, çalışmalarda bulunmaktır. Milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerleri benimsemek, korumaktır. Milli eğitim ilke ve amaçlarını geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim-öğretim ve kültür faaliyetlerinde bulunmaktır.

Başarılar: 2013 Yılında Polis Haftasıyla ilgili Ceyhan da düzenlenen yarışmada öğrencimiz Büşra Ever İlçe İkincisi gelmiştir.

Saatler: Başlama Saati:08.20 Bitiş Saati:14:20
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis yoktur.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda yerel düzeyde bir çok sportif etkinlik düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda yerel düzeyde uyguladığımız projelerimiz mevcuttur.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda ERASMUS KA101 ve ERASMUS KA201 Projelerimiz bulunmaktadır.

Telefon - 322 6427060

WEB - https://kurtkulagiorhanekincii.meb.k12.tr

Adres - Kurtkulağı Mahallesi 3713 Sokak No5 Ceyhan ADANA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Coğrafi Durumu Kasabamızın Adana iline bağlı Ceyhan ilçesine bağlıdır. Ceyhan’a 12 km uzak- liktadır. Kasabanın dağusunda 4km uzaklıkta Akpınar Köyü , 5km güneyinde Botaş tesisleri , 4km batısında Narlık Köyü , 3km kuzeybatısında Kırmıt Mahallesi bulunmaktadır. 25 km uzaklıktaki Yumurtalık ilçesi bulunmaktadır. Adana iline 55 km uzaklıktadır ve her mevsimde çevre köy , ilçe ve illerle irtibat sağlanmaktadır.

Adres - Kurtkulağı Mahallesi 3713 Sokak No5 Ceyhan ADANA

Ulaşım Okulumuza ulaşım Ceyhan Yumurtalık yolu üzerinden yapılmaktadır. Okulumuza her sabah, öğren ve akşam olmak üzere günde 3 defa belediye otobüsü gelmektedir.Okulumuz ile ilçemiz arasında ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık:60 Km İlçe Merkezine Uzaklık:12 Km